Men neme:
Potje sellerie (van die witte sliertdingetjes)
Blikje mais
3 appels
Blikje ananas
2 kleine prei/1 grote
5 hardgekookte eieren
2 ons ham
Yofresh/Halvanaise/meer in die richting
Alles wassen/in stukjes snijden/goed (!!!) uit laten lekken en dan in een grote schaal mikken. Niet te veel Yofresh erover, gewoon even husselen en kijken hoe het uitpakt, je hebt al gauw te veel. Nachtje laten staan en de volgende dag heerlijk smikkelen
, gewoon los of bij een (stok)broodje. Door het nachtje staan passen de smaken zich erg goed aan en het smaakt dan ook heel anders dan wanneer je het net gemaakt hebt.Gewoon een keer maken
, iedereen die we vertellen wat er allemaal in zit kijkt ons even raar aan om vervolgens gewoon nog een keer op te gaan scheppen!Eet smakelijk!
)
. Je zou eens kunnen zoeken bij de potten augurken en zilveruitjes.