
1 heerlijke monchoutaart:
Ingrediënten:
*1 rol biscuit
*2 pakjes slagroom (250 ml)
*vanillesuiker (1 of 2 zakjes)
*gewone suiker (3 eetl. ongeveer, wat jij maar lekker vind)
*2 pakjes monchou
*1 pak plantaardige boter (bertolli bijvoorbeeld)
*2 pakken "jonker fris" vlaaivulling
Aan de slag:
*Smelt het pakje boter in een pannetje, dit mag niet koken dus doe het gas laag.
*Stamp de biscuitjes plat (met zo'n ding wat je ook voor de stampot gebruikt)
oe de slagroom, suiker, en monchou in een bak en mix dit alles door elkaar tot dat het stijf is
oe ondertussen de gesmolten boter over de geplette koekjes*Schep de stijf geklopte monchou/slagroom-mix over de koekjes heen, en verdeel dit netjes
*Verdeel de "jonker fris" vlaaivulling (wij doen aardbei, maar kan ook kers of bosvruchten) erover heen en verdeel het netjes.
Klaar is deze héérlijke taart, smullen maar
. 
.
(via pb)
, maar dan die zonder bodem, zodat ik die zelf maak. en ik neem naturel en gebruik dan aardbeienkwark en voor de smaak nog wat verse aardbeien erdoor gemixed.

dus kan ik nog een keer naar de winkel van de week (had me namelijk voor genomen niet meer te hoeven en alles in 1 keer kopen)