
Pastasalade met kaas
Voor 2 personen met grote honger:
300 gram pasta (bij voorkeur spirali tricolore)
1 blik kidney beans
1 blik mais
1 paprika (kleur naar keuze)
1/2 courgette
kaas naar keuze (feta, jong belegen, blauwe kaas, ..., ...)
1/2 potje groene peperkorrels in azijn
100 gram zonnebloem-, pompoen- en/of pijnboompitten
walnootolie
zout
en voor de liefhebbers 1 blikje ananasstukjes
Kook de pasta gaar.
Spoel deze af met veel koud water.
Snij de paprika en courgette in kleine stukjes.
Laat de kidney beans en de mais (en evt. de ananas) uitlekken in een vergiet.
Spoel deze ook af.
Snij de kaas in blokjes.
Gooi alles bij elkaar in een grote schaal.
Gooi de peperkorrels, de pitten en wat zout erbij.
Giet er wat walnootolie overheen.
Hussel de boel flink door elkaar en laat het nog even een tijdje staan.
En klaar is uw snelle hap.
