
goulash a la mama Eva
- Runderlappen (pond)
- Rode paprika (2 stuks)
- Uien (veel)
- Champignons (hoeveelheid naar eigen smaak)
- Worchestersaus (1 eetlepel)
- Tomatenpuree (1 groot en 1 klein blikje)
- Gemberpoeder (2 theelepels)
- Zout/Peper voor het vlees
- 3 tenen knoflook (knoflook liefhebbers kunnen er meer in doen)
- Paprika poeder (7 theelepels)
- Kerriepoeder (7 theelepels)
Margarine smelten in een grote pan, niet bruin laten worden. Gooi het vlees in
de pan en gooi er van elke groente een flinke hand bij zodra het vlees begint
te verkleuren.
Doe het gemberpoeder in de pan en ook 3 theelepels kerrie en paprikapoeder
Laat dit koken tot de groente zacht geworden is en voeg daarna het kleine blikje
tomaten purree toe, de eetlepel worchestersaus, daarna de rest van de groente,
het grote blik tomatenpurree en de knoflook. Laat vervolgens het geheel pruttelen
tot het vlees helemaal gaar is en voila
Edit: Ik ben er trouwens vergeten bij te zetten dat je nadat je dus de knoflook en de rest van de groente en tomatenpuer toevoegd je ook de overige theelepels kruiden moet doen..

Dit kan rustig anderhalf uur duren voordat het klaar is dus je moet er
wel de tijd voor hebben!
Ik ga het dit weekend zelf voor het eerst maken dus het zal mij benieuwen, heerlijk met rijst
