Snij de paprika, rode ui in kleine stukjes. Voeg de melk en de rodesausmix samen in een pannetje en zet deze op laag vuur. Voeg de gesneden paprika, rode ui en de preiringen toe. Tevens het teentje knoflook dmv de knoflookpers toevoegen.
Snij ondertussen de rode peper in dunne ringetjes (vergeet niet de pitjes te verwijderen voor t geval dat). Doe in een kommetje wat olijfolie (ca 4-6 eetlepels) en voeg de gesneden rode peper toe. Even goed door elkaar roeren en weg zetten.
Rul ondertussen de gehakt in een pan en voeg de saus toe als het gehakt goed gerult is. Meng dit alles door elkaar.
Ondertussen zet je een pan met ruim water op en 1 scheutje olijfolie op het vuur. Wanneer het water kookt voeg je de lasagne bladen toe. Deze moeten ca 8-10min koken, hou het even goed in de gaten ook dat de bladen niet aan elkaar gaan "plakken".
Als de bladen goed gaar zijn, leg je 2 lasagna-bladen op het bord, schep de saus op deze bladen en leg er 2 lasagna boven op, schep hier overheen met een lepen de rodepeper in olijfolie (dit is dus een soort dressing). En eet smakelijk
Tip: Je kan de rodepeper in olijfolie ook vervangen voor Hot/Sweet Chillysaus. En in de rode lasagna saus kun je natuurlijk van alles toevoegen wat je lekker vind. Hou er wel rekening mee, hoe meer groente deste minder vocht (melk) je gebruikt. Het water laat ik zelf altijd al achterwege.