Spaghetti met tomatensaus!

Voor 1 persoon
- klein stukje gehakt (bij mij altijd in de vriezer aanwezig)
- half blikje tomatenblokjes (ook altijd op voorraad)
- half sjalotje of ander klein uitje
- oregano, tijm en basilicum, zout en peper (gewoon gedroogd uit een potje)
- teentje knoflook, geperst (of meer, nach Wunsch

- beetje tomatenketchup
- sambal (of die lekkere chilipasta uit tube van de Albert Heijn

- bloem
- spaghetti

Fruit in een pannetje de ui glazig. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Kook intussen de spaghetti.
Voeg de tomatenblokjes, de kruiden, de knoflook, beetje tomatenketchup en de sambal toe en warm het goed door.
Breng op smaak met zout en peper. Door steeds een heel klein beetje bloem toe te voegen, kun je de saus wat meer binden.
Als je nog een restje geraspte (Parmezaanse) kaas hebt, is het helemaal af, natuurlijk...
Eeeeaaaasy....
