
Voor 2 personen:
Twee kipfilets
Twee gedroogde tomaatjes in olie
Twee salieblaadjes (of de gedroogde variant, werkt ook heel goed)
Peper en zout
Snijd de kipfilets in de lengte door. Sla of rol ze platter tussen huishoudfolie.
Bestrooi de filets met peper en zout, leg op elke filet een salieblaadje (of strooi wat gedroogde erover) en een half stukje gedroogde tomaat.
Leg de filet op een plakje bacon en rol het geheel op. Zet vast met cocktailprikkers.
Bak de kiprolletjes ongeveer een kwartier.
Serveer met gebakken aardappeltjes (kant-en-klare krieltjes?) en.....
Prei met spruitjes
Twee kleine preitjes
Een handvol spruitjes
Kerriepoeder
Peper en zout
Spruitjes even een paar minuutjes voorkoken.
Prei in ringen snijden en samen met kerriepoeder bakken.
Daarna spruitjes er nog een paar minuutjes bij.
Op smaak brengen met zout en peper.
Yummie! Vooral die kiprolletjes

Die bacon, salie en dat tomaatje geven het geheel echt een heel bijzonder smaak
