Ik wil een nieuwe broodbakmachine, maar als er iets is wat ik absoluut extreem irritant vind dan is het zo'n enorm gat in je brood. Welke broodbakmachines hebben bokkers en wat is de 'schade'?

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
8nnemiek schreef:Je kan natuurlijk ook gewoon de broodmachine laten kneden en rijzen, en daarna in een broodvorm in de oven afbakken.
Moonfight schreef:Wij hebben nu die van de lidl, die heeft 2 deeghaken (die je er eventueel uit kan halen als het kneden klaar is). De haken zijn kleiner en geven dus kleinere gaten. Brood is ook makkelijker uit het blik te schudden.
Als je helemaal geen gaten wilt dan zou ik het afbakken in de oven.
Gebruikers op dit forum: _Lois_, amy495, Daimo, friezenfan2, Kairos, Lau, leintje_, maessie, manonutjuh, Paulientje, Saartjuh_b, Seattle, shadowstar, StalNollie, wortel115, xCherissa, Yom en 33 bezoekers