Moderators: Firelight, Muiz, NadjaNadja, Mjetterd, xingridx, Ladybird, ynskek, Essie73, Polly
Marcella schreef:Ben op het moment bezig met het maken van zuurkool van spitskool.
Bienotje schreef:Ik heb een zuurdesemstarter gehad, maar qua brood niet mijn smaak.
Kimchi, een keer geproefd maar vind ik helemaal niks.
Oout ook in Ethiopië geweest en daar hebben ze injerra, pannenkoek van gefermenteerd beslag oid. Niks voor mij allemaal.
Anke98 schreef:Waar moet ik aan denken qua smaak bij melkkefir? Twijfelde wel over een waterkefir set door 8nnemiek
_Nelleke_ schreef:Anke98 schreef:Waar moet ik aan denken qua smaak bij melkkefir? Twijfelde wel over een waterkefir set door 8nnemiek
Kefir van Arla uit de supermarkt heeft echte kefir bacteriecultuur, die kan je ook gebruiken voor je eigen melkkefir en dan kan je het gelijk proeven. Volgens mij zijn alle andere kefirs in de supermarkt niet gemaakt met echte kefir.
ievie schreef:Wat leuk dat hier een topic over is. Ik heb vorig jaar voor m’n. Verjaardag een grote kan gekregen waarin kombucha gemaakt kan worden. Heb er toen wel over gelezen, maar weet niet waar te beginnen en durf ook niet zo goed uit angst iets fout te doen.
Hebben jullie wellicht een goede tip voor een site ofzo?