Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
kristie schreef:volgens mij zijn gebakken soldaten, brood wat je in een pan even opwarmt en dan er bij opeet. (volgens mij hoor weet het niet zeker)
Ik snij eerst het brood in de lengte doormidden en maak er dan dunne reepjes van (2-3cm breed). Daarna bak ik ze in een klein beetje margarine/boter bruin. Ik zet ze altijd rechtop in de spinazie.Guinevere schreef:Nog even een spinazie vraagje: kan ijzer in spinazie wel of niet door het lichaam worden opgenomen?

mellietjuh schreef:ik ken ook nog wel een lekker recept met spinazie
Eerst de spinazie ontdooien (met bevroren spinazie) en dan room kaas er door heen doen (iets als boursin of iets in die richting). als het warm is spekjes er doorheen doen (die natuurlijk eerst bakken) en klaar
kan je heel lekker met pasta enzo eten
(zonder spekjes dan)
samantha23"]
[quote="mellietjuh schreef:ik ken ook nog wel een lekker recept met spinazie
Eerst de spinazie ontdooien (met bevroren spinazie) en dan room kaas er door heen doen (iets als boursin of iets in die richting). als het warm is spekjes er doorheen doen (die natuurlijk eerst bakken) en klaar
kan je heel lekker met pasta enzo eten
(zonder spekjes dan)
(en liefst ook nog een paar tenen knoflook)
)