Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
tones schreef:Gazeuse bestaat hier nog in de supermarkt.
Fantastische boeren kon je daar van laten.
Shaggy09 schreef:Ik vind dat pakjes en zakjes echt niet kunnen tippen aan vers gemaakte maaltijden.
Shaggy09 schreef:Ik vind dat pakjes en zakjes echt niet kunnen tippen aan vers gemaakte maaltijden.
Shaggy09 schreef:Ik vind dat pakjes en zakjes echt niet kunnen tippen aan vers gemaakte maaltijden.
Annetje schreef:Shaggy09 schreef:Ik wist oprecht niet dat er mensen zijn die iedere dag avg eten
Ik weet dus echt oprecht niet wat mensen hiermee bedoelen. Ik snap dat het aardappels-vlees-groente is als afkorting, maar hoe dan? Want dat kan toch nog steeds van alles zijn? Van erwtjes met aardappelpuree, tot pastinaak met gepofte aardappels of geroosterde pompoen met zoete aardappel. Ik snap het niet, echt niet.
Wij aten in de avond warm rond een uur of 7. Altijd iets anders voor mijn gevoel. Vaak gebakken aardappelschijfjes, aardappel anders, chicken tonight, rijst op allerlei manieren, macaroni, soms tosties, pannenkoeken, stamppot of soep met brood. Wel hadden we altijd een toetje in de vorm van yoghurt, vla en/Of pudding.
Ooh ik vergeet gewoon dat we heel vaak 'bonenprut' aten! Chili con carne met stokbrood. Nog steeds een van mijn favorieten.