Moderators: xingridx, Firelight, Muiz, Essie73, NadjaNadja
Nielojram schreef:annikavolder schreef:Ik ga altijd voor de klassieke Zwitserse variant: Emmentaler, Gruyere en Appenzeller
Èn de caquelon insmeren met knoflook en kirsch toevoegen?
lovelynutia schreef:Oké het is niet voor iedereen ik heb het van een vriendin overgenomen en mijn vader is nu ook fan maar
Perziken uit blik erin dopen
* rent hard weg voor de reacties *
lovelynutia schreef:Oké het is niet voor iedereen ik heb het van een vriendin overgenomen en mijn vader is nu ook fan maar
Perziken uit blik erin dopen
* rent hard weg voor de reacties *
lovelynutia schreef:Oké het is niet voor iedereen ik heb het van een vriendin overgenomen en mijn vader is nu ook fan maar
Perziken uit blik erin dopen
* rent hard weg voor de reacties *
Ouwe schreef:Doe je dan al die groente gewoon rauw in de kaasfondue dopen? Wordt het dan gaar door de warmte van de kaas ofzo?
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker