Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
leestmee schreef:Arnon schreef:Ik heb bij veel dingen wel dat ik ze eerst super vies vond en hoe vaker ik het at (/moest eten ) hoe beter het ging. Bijvoorbeeld witlof, staat standaard bij m'n oma met kerst op het menu en zeg dan maar eens nee. Nu ben ik wel in staat om het zelf ook voor mezelf te maken.
Alleen olijven heb ik nog nooit durven eten.
O ja en de koriandermutatie heb ik ook, blugh.
Groene olijven zijn heerlijk helemaal als ze met tenen knoflook in de olie hebben gezeten mjammjam
watchthesky schreef:Prei.
Ik heb geen probleem met de smaak, maar met de structuur. Je blijft kauwen heb ik het idee, of het nou gekookt, geroerbakt of uit de oven is.
Witlof lust ik ook echt niet. Niet rauw door een salade, ook niet met meer mandarijn en appel dan witlof erdoor. En niet warm, hoeveel kaas en ham er ook overheen gaan
Verder heb ik een aversie tegen vet, bot, pees en graat. Dat soort dingen (van slibtong, gamba en kreeft tot spareribs en drumsticks) eet ik niet omdat ik pertinent weiger mijn eten nog zelf schoon te maken als het al op mijn bord ligt, zeker op restaurant.