Moderators: xingridx, Ladybird, NadjaNadja, Polly, Essie73, Firelight, Mjetterd, ynskek, Muiz
Annick75 schreef:Eventueel groenten die wat sneller uitdrogen afdekken met vochtige keukenrol of een vochtige theedoek wil ook nog wel eens helpen. Ui zou ik trouwens zelf wel pas net voor het eten schoonmaken en snijden, omdat die geur vrij overheersend is en ook in de koelkast blijft hangen. Is ook typisch een geur.smaak die in bv melk gaat zitten als je een open pak hebt staan.
daantjuhhh schreef:Annick75 schreef:Eventueel groenten die wat sneller uitdrogen afdekken met vochtige keukenrol of een vochtige theedoek wil ook nog wel eens helpen. Ui zou ik trouwens zelf wel pas net voor het eten schoonmaken en snijden, omdat die geur vrij overheersend is en ook in de koelkast blijft hangen. Is ook typisch een geur.smaak die in bv melk gaat zitten als je een open pak hebt staan.
Ah gadver. Dat vind ik altijd zo ranzig.
Melk die naar ui smaakt. Brrrr...
Gesneden ui gooi ik weg. Bewaar dat nooit.
Gebruikers op dit forum: _KimmeL, Cerosa, Christina, Ekeif96, fohadie, GumGum Verity, kimmetje26, luuntje, Maris, Milando, Mo_86, Myka, Petra_O, Snippergroen, xDeena_ en 73 bezoekers