Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Gaby schreef:verootjoo schreef:Rabarber is toch niet winters? Kan je nu denk ik nergens halen want het is helemaal niet het seizoen voor rabarber. Dat is in mei/juni.
Dan heb ik dat verkeerd onthouden, excuus ... na ja, leuk recept voor de zomer dan?
Is mosterdsoep misschien een leuk idee?
Anoniem schreef:Flowq schreef:Iemand nog een recept voor een garnalencocktail? Dat is mijn enige 'moeten' voor kerst
Moet wel perfect zijn dan natuurlijk
Zelfgemaakte cocktailsaus, beetje zout, peper en dan in schuitjes van witlof leggen? Garnaaltjes natuurlijk vers van de visboer, liefst zelf gepeld.
Dani schreef:Ja jullie hebben allemaal ook wel gelijk, ik moet nu helemaal geen uitgebreid Kerstdiner willen maken. Dat is beter advies dan een recept, dus bedankt! De supermarkt heeft ook best lekkere dingen, en liever een relaxte en gezellige Kerst dan veel stress en frustratie omdat het me niet op tijd lukt.
Suzanne_J schreef:Ik ben ook al flink aan het brainstormen!
Voor een kerstfeestje met vriendinnen maak ik het dessert, op kerstavond maak ik het voorgerecht en op eerste kerstdag maak ik een volledig kerstmenu.
Het voorgerecht voor kerstavond weet ik al:
[ [url=m/00fQvi.jpg]Afbeelding[/url] ]
Flowq schreef:Iemand nog een recept voor een garnalencocktail? Dat is mijn enige 'moeten' voor kerst
Moet wel perfect zijn dan natuurlijk
Joolien schreef:Flowq schreef:Iemand nog een recept voor een garnalencocktail? Dat is mijn enige 'moeten' voor kerst
Moet wel perfect zijn dan natuurlijk
Gewoon de klassieker? Zelf wiskey-cocktail saus maken, met ijsbergsla. En dan kun je kiezen tussen noorse garnalen of Nederlandse garnalen. Persoonlijk heb ik liever Nlse, want die hebben gewoon veel smaak. Daarom hoef je echt geen moeilijke dingen te doen, want bovenstaand recept is doodsimpel, maar echt niet normaal lekker
Edit, ik ga toch zelf koken op 2e kerstdag, en ik heb besloten om Wagyu vlees te gaan bakken ER zit hier vlakbij een boerderij die het zelf verkoopt