Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
NatasjavE schreef:8nnemiek schreef:Loempia’s van rijstvellen heb ik regelmatig geprobeerd, maar die ontploffen bij mij altijd in de frituur terwijl het rijstvel gewoon zacht en flubberig blijft
Filodeeg moet ik ook eens proberen. Kopen jullie dat ergens of maken jullie het zelf?
Ik frituur ze net.
Ik maak de rijstvelden met heet water zacht.
JesdaJinn schreef:Morgen moet, nouja ga ik koken voor mij en mijn vader. Mijn vader is gek op vis. Nu wil ik dat eens gaan maken maar ben niet echt een keuken Princess.
Heeft er iemand een makkelijk recept met vis? Soort vis maakt niet uit. Ik moet toch alles kopen
lieveli schreef:Als je een goed stuk mooie vis hebt, van een goeie visboer: zo min mogelijk doen. Zeewolf ofzo, alleen even bakken.
Vis uit de vriezer kan prima in dat korstdeeg.
Amandavd schreef:Ik denk dat het er hier gewoon omdraait dat we lekkere recepten met elkaar delen. Voor de een is dat met 'gezonde' recepten en voor de ander niet.
lieveli schreef:Amandavd schreef:Ik denk dat het er hier gewoon omdraait dat we lekkere recepten met elkaar delen. Voor de een is dat met 'gezonde' recepten en voor de ander niet.
Laten we elkaar ook niks gaan verplichten. Culinair wil niet zeggen ongezond of niet vegan.
Sommige dingen wil je wel uitproberen, andere dingen niet. Respecteer elkaars smaken.