Citaat:
Drunksheep schreef:Tapenades (kan je heel lekker zelf maken ook

), vegetarisch broodbeleg (zoals filet americain, boterhamworst en paté van de Vegetarische Slager of Tivall), pindakaas (met banaan), andere soorten notenpasta, van die groentespreads... helaas stinken de lekkerste soorten beleg het meeste haha!
pindakaas en andere notenpasta's...... Brrrr die substantie
(god wat doe ik lastig.)
Ik ben inderdaad de groentespreads veelal aan het uit proberen, de paprika aubergine is ook erg lekker, maar inderdaad, meestal met knoflook. Voor mij geen probleem, wel vervelender voor de omgeving.
De vega broodbeleg ga ik eens proberen, vroeger at ik wel eens vega boterham worst. Weet eigenlijk niet waarom ik daarmee gestopt ben.
Citaat:
Is vis een optie?
Wordt mijn brood daar niet zompig of vissig van?
Overigens zo nu en dan een plakje zalm vind ik best lekker, maar echt op zijn tijd en niet te vaak.
Kibbeling/lekkerbek ben ik gek op maar hoe ik dat even makkelijk op brood kan doen?
kan dat koud?
Citaat:
Laat ik gister zelf broodbeleg gemaakt hebben, is hartig en eenvoudig te maken.
Ik had gister aubergine, prei, sellerijen verschillende kruiden in pan gedaan. Dit bakken en dan wanneer gaar met mixstaaf klein maken, dit smaakt doordat ik verse kruiden erbij gemaakt heb erg lekker.
Dit kun je ook met courgette maken en andere groenten, houd makkelijk 2 tot 3 dagen in koelkast.
En dit alles zonder zuivel.
Ik heb voor het bakken olijvenolie gebruikt, andere olie gebruik ik niet.
proberen waard! bedankt!
Citaat:
Ik ben zelf een ontzettend slecht brood eter en ontbijt sinds een paar weken met zelfgebakken muffins. Op zondag bak ik ze dan, de helft in de vriezer en ik heb ontbijt voor de hele week. Ik maak zelf vaak zoete muffins met verschillende soorten fruit, maar er zullen vast ook genoeg hartige (vegan) recepten te vinden zijn
ik ga eens googlen. Ben nog wel even in overweging of ik een muffin zie als ontbijt
het klinkt wel erg lekker
Citaat:
Avocado, met verschillende dingen te combineren
Harde Kaas tomaat bssilicum
Heb je al lactase geprobeerd?
lactase ken ik niet, ga ik eens googlen bedankt!
Al met al wat goede ideeën!
Fijn dat er zo mee gedacht wordt.