Ik heb een ovenschaal met 300 gr champignons, wat gourgette, bacon reepjes, sperziebonen en een flinke scheut olijfolie.
Als ik dit ik de oven doe, verbrand het dan niet?

Help deze keukenprinses.

Moderators: Essie73, Firelight, xingridx, Muiz, NadjaNadja
Giolli schreef:Ik heb het in een ovenschaal! Niet op een plaat! Is dat erg? En het is een heteluchtoven! Beetgaar vinden wij ook het lekkerst. Er zit geen aardappel bij in.
Maanlicht schreef:Als je het zwart en droog wil hebben moet je het wel heel lang in de oven doen, gewoon af en toe kijken of het goed gaat
Berdien schreef:Fijn dat het gelukt (en smakelijk) is! Ondanks dat verbrand eten niet heel goed voor je welzijn is, horen topics over eten/koken op Voedertijd (VT) thuis.
MWS -> VT.
Gebruikers op dit forum: DieL_Zor, Dorella_L, Gwenvd, Jade91, Kylan, Patriesje, Peanutbutter, Touchem en 10 bezoekers