Rosbief waar je vet van af moet halen en touwtje? Mm ander soort rosbief als ik altijd heb. Normaal is het eigenlijk een groot stuk biefstuk. Rollade ja die heeft een touwtje veel kruiden en vet,
Ik schuif de boel altijd in de oven op ongeveer 170 graden en op gevoel kwa tijd, tip die ik altijd heb gehad is testen hoe ver het gebakken is werkt bij biefstuk maar ook bij rosbief. Duim wijsvinger, duim middelvinger of duim pink. Het kussentje bij je duim geeft ongeveer de garingsgraad aan. Ik houd voor rosbief middelvinger aan. Je rosbief moet kwa stevigheid net zo aanvoelen, hoe zachter hoe roder.
Verder doe ik niets aan kruidering, komt achteraf wel. Wat zout en peper dat is het. Een goed stuk vlees is al lekker van zichzelf. Enige dat ik wel doe is 10 minuten of 15 minuten voor afloop abrikozen uit blik in de ovenschaal erbij.
Simpel gemakkelijk en lekker,
Geen auto, 100000 euro of een mooie reis maar wél dit prachtige onderschrift
Karuna is een sociaal wat onthande computergebruiker met myopie
En dan ben je opeens weg. Mutsje het is goed zo Dag oude man