Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Gulpje schreef:Ik ga voor het eerst een Baked Alaska maken. Voor het eerst een toetje met ijs. Ik weet nog niet welk recept het gaat worden, en ik zit ook nog steeds te dubben wat voor ijs het moet worden, maar ik neig nu naar de Strawberry Cheesecake van B&J's. Tips zijn uiteraard enorm welkom
friesam schreef:Ik wil een soesjes toren maken, iemand nog een goed soesjes recept? Lees overal dat die snel mislukken.
Oshaa schreef:Geniaal dat soesen idee! Maar dan wel maatje moorkop en dan gevuld met frambozen en chocomousse! Chocola er overheen en rollen in de kokos . Alleen nog iets als muts verzinnenGulpje schreef:Ik ga voor het eerst een Baked Alaska maken. Voor het eerst een toetje met ijs. Ik weet nog niet welk recept het gaat worden, en ik zit ook nog steeds te dubben wat voor ijs het moet worden, maar ik neig nu naar de Strawberry Cheesecake van B&J's. Tips zijn uiteraard enorm welkom
Ik heb pas nog een recept gelezen voor een Baked Alaska banoffee pie, dus niet met ijs, maar met karamel, banaan en dan ipv de slagroom de merengue. Mocht je toch iets anders dan ijs willen
En anders miss een combi van 2 ijssoorten? Iets met chocola en iets met fruit?
mala26 schreef:Ik heb net besloten om te gaan voor de baked alaska die in de libelle stond.
is met chocolade cake ( die maak ik ook zelf) elk jaar weer een gepuzzel, jeehh voor mijn allergie
maar ben benieuwd heb dit nog nooit gemaakt.
Gulpje schreef:mala26 schreef:Ik heb net besloten om te gaan voor de baked alaska die in de libelle stond.
is met chocolade cake ( die maak ik ook zelf) elk jaar weer een gepuzzel, jeehh voor mijn allergie
maar ben benieuwd heb dit nog nooit gemaakt.
Met chocoladecake, wat heerlijk!
Wat voor ijssmaken gebruik je dan?