Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Maddoxx schreef:[ [url=m/eYL9TY.jpg]Afbeelding[/url] ]
Vegan bij de familie bbq, gelukkig vind ik fruit heerlijk
Schemerdier schreef:Hoe heb je die kip kerry gemaakt Eline? Ziet er goed uit!
Sintara schreef:Wow eline jij pakt uit!
Sintara schreef:Moet voorlopig genoeg tofu zijn, hahaah.
Hoe veganizen jullie zoete baksels? Zijn daar standaardoplossingen voor? Ik maak vaak een soort appelkoek, waar eigenlijk sowieso al weinig dierlijke producten in gaan. Heeft een van jullie een tip?
De dierlijke producten zijn 200gr boter en een ei. Verder zit er ongeveer 300 gr (volkoren)bloem in, 300gr havermout /brinta, 250gr suiker, een klein beetje gist voor de smaak en ca 800 gram appel.
Dit wordt gebakken op een ronde plaat, en hoeft maar weinig te rijzen.
De bedoeling is dat het een soort hoge koek wordt met grove kruimels. Ik ben een beetje bang dat het zonder ei en met olie te droog wordt, maar dat weet ik natuurlijk niet.. Het zou ook jammer zijn als het van de plaat gaat lopen richting de vorm van een flats
Maddoxx schreef:[ [url=m/eYL9TY.jpg]Afbeelding[/url] ]
Vegan bij de familie bbq, gelukkig vind ik fruit heerlijk
Maddoxx schreef:[ [url=m/eYL9TY.jpg]Afbeelding[/url] ]
Vegan bij de familie bbq, gelukkig vind ik fruit heerlijk
MarlindeRooz schreef:Hahaha die bbq. Herkenbaar, had laatst een feest van mijn oom. Zelfs door de krieltjes zat spek. Het enige wat er was was sla en stokbrood ja. Zelfs geen vega vlees terwijl het een buffet was.
En dan liepen er 4 vega’s rond waaronder zijn broer (mijn vader), mijn nicht, mijn zusje en ik dus al bijna 14 jaar.