Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
xWouter schreef:Bedankt! Linzen of kikkererwten moet ik inderdaad eens naar kijken, heb dat nooit genomen hier gezien die niet op water verkocht worden hier.
Curry's vind ik inderdaad héérlijk, echter blijf ik altijd bij het zelfde recept hangen Eens gaan kijken naar andere variaties dus, dankjewel! Dahl heb ik nog geprobeerd, ook een goede! Bedankt
8nnemiek schreef:Heb je geen plek om zelf zoete aardappel te kweken? Hier in Nederland groeien ze helaas te langzaam, maar in Spanje hebben ze het warm genoeg lijkt me
Als je er eens een paar te pakken krijgt: na het schillen het kontje bewaren en in vochtige grond stoppen, en dan komen er wortelen aan en groeien er gewoon nieuwe zoete aardappels aan
Drunksheep schreef:Wat trouwens wel leuk is als je in Spanje woont, is een vega(n) paella. Heb er eentje in mijn Bosh kookboek staan die er heel goed uitziet, dus mocht je geïnteresseerd zijn dan maak ik een foto van het recept