Klinkt goed allemaal! Wat ook lekker simpel is.. een augurk in een plakje cervelaat rollen.
onne
Berichten: 1656
Geregistreerd: 28-11-06
Woonplaats: Vianen/utr:
Geplaatst: 21-11-16 10:58
Zalm bonbons gevuld met krab en mango. Mini wraps met pittig gehakt. Champignons in bierbeslag. Kofta. Garnaal in whiskey roomsaus. Champignons in roomsaus. garnaal met courgette en bacon.
Heb hier nog een lekker mengsel om bv champignons of bladerdeeg hapjes mee te vullen Paar champignons fijn gesneden. ongeveer 1 ons spek snippers. Bakje roonkaas. Flink wat verse spinazie . 1 teen knoflook. 1 sjalot klein gesneden. Zout - peper - paprika poeder.
Spek sjalot ui en knoflook even aanbakken. meng de roomkaas met de spinazie en het geen wat je net gebakken heb. hier kan je heel veel mee vullen , dus bv champignons even in de oven en smullen maar.
Booooo
Berichten: 6509
Geregistreerd: 26-03-06
Geplaatst: 05-12-16 16:09
Ohhh lekker! Ik kom mee lezen
Cowboy55
Berichten: 8502
Geregistreerd: 11-10-05
Geplaatst: 05-12-16 16:18
Dadels met gebakken bacon en balsamico (of verdunde stroop)....
Ik volg! M'n vriend is gek op tapas, maar aangezien we straks op ons zelf gaan en dan niet meer echt uiteten gaan de eerste tijd, ga ik het zelf maar eens maken als verassing
HaKuNaMaTa
Berichten: 2405
Geregistreerd: 15-07-12
Geplaatst door de TopicStarter: 05-12-16 16:41
_classic schreef:
Ik volg! M'n vriend is gek op tapas, maar aangezien we straks op ons zelf gaan en dan niet meer echt uiteten gaan de eerste tijd, ga ik het zelf maar eens maken als verassing
Zelf maken is net zo leuk denk ik? Althans dat vind ik dan haha!
_classic
Berichten: 1246
Geregistreerd: 13-01-14
Woonplaats: Friesland
Geplaatst: 05-12-16 17:54
Ik denk ook dat het super leuk is! En natuurlijk als verassing voor m'n vriend, vind hij vast leuk!
laraxXxemma
Berichten: 4688
Geregistreerd: 23-11-11
Woonplaats: Wakkerdam
Geplaatst: 05-12-16 18:08
Ik maak wel eens kaneelstengels Niet zo heel moeilijk, 5 plakken bladerdeeg in reepjes snijden (4 a 5 per plak), dan 5 eetlepels suiker mengen met kaneel. 1 eetlepel ong, een beetje naar smaak dus tussendoor even proeven. De bladerdeeg reepjes besmeren met een beetje melk (water of eiwit kan ook), dan suiker erover heen strooien. Dan 10 a 15 minuten op 180 graden in de oven, en klaar! Simpel als wat
Sunnda
Berichten: 7839
Geregistreerd: 28-12-06
Geplaatst: 05-12-16 18:17
Ik ga even volgen! Zoek ook nog wat. De site van La Cubanita is een goeie, hebben hele lekkere gerechten!
Lynn_Nikita
Berichten: 25485
Geregistreerd: 29-03-06
Woonplaats: Limburg
Geplaatst: 05-12-16 18:28
Croisantdeeg uitrollen en niet driehoekjes maken maar in vierkantjes laten Dat besmeren met vulling naar keuze laatst had ik rode pesto pijnboompitjes zwarte olijf in stukjes en zon gedroogde tomaten in stukjes. Dat oprollen, 1 cm dikke plakjes snijden en plat neerleggen op een ovenplaat met bakpapier en in de oven voor 15 minuten
Ik weet niet of het al genoemd is maar vorig jaar heb ik gefrituurde risottoballetjes gemaakt met mozzarella in het midden maar ook spaanse gekruide gehaktballetjes, en dan zelf de tomatensaus er ook bij maken. Ging er goed in hier