Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
MizzMontana schreef:Ziet er goed uit die quiche! Heb je daar een recept van?
Ine23 schreef:Leuk topic, ik ben ook zo iemand die graag foto’s van haar eten maakt . Ik volg al een tijdje mee en vind hier lekkere dingen, ik zal ook wat posten af en toe. Het valt waarschijnlijk op dat ik geen vlees eet .
[ [url=m/8MaVsc.jpg]Afbeelding[/url] ]
Hassleback potatoes, salade en boontjes met tomato frito
Merell123 schreef:Ine23 schreef:Leuk topic, ik ben ook zo iemand die graag foto’s van haar eten maakt . Ik volg al een tijdje mee en vind hier lekkere dingen, ik zal ook wat posten af en toe. Het valt waarschijnlijk op dat ik geen vlees eet .
[ [url=m/8MaVsc.jpg]Afbeelding[/url] ]
Hassleback potatoes, salade en boontjes met tomato frito
Die hasslebacks zijn bij mij echt nog nooit goed gelukt, die van jou zien er lekker uit! Wat voor recept heb je gevolgd als ik vragen mag?
Ine23 schreef:ik ben ook zo iemand die graag foto’s van haar eten maakt
Ine23 schreef:[ [url=m/bHO5kC.jpg]Afbeelding[/url] ]
Southwest Bosh! Bowl (van kookboek Bosh!)
cursebreaker schreef:Broccoli ovenschotel met broccoli/hamreepjes en mini penne.
Saus gemaakt met melk, eieren, groentenbouillon en op smaak gemaakt verder met nootmuskaat, Italiaanse kruiden en peper. Bovenop nog een laagje paneermeel met kruiden en geraspte kaas.
[ [url=m/ETiZI3.jpg]Afbeelding[/url] ]
Merell123 schreef:Ine23 schreef:Leuk topic, ik ben ook zo iemand die graag foto’s van haar eten maakt . Ik volg al een tijdje mee en vind hier lekkere dingen, ik zal ook wat posten af en toe. Het valt waarschijnlijk op dat ik geen vlees eet .
[ [url=m/8MaVsc.jpg]Afbeelding[/url] ]
Hassleback potatoes, salade en boontjes met tomato frito
Die hasslebacks zijn bij mij echt nog nooit goed gelukt, die van jou zien er lekker uit! Wat voor recept heb je gevolgd als ik vragen mag?
Exitium schreef:Even richting iedereen, krijgen jullie hier ook zo vaak opmerkingen over als je een foto maakt?Ine23 schreef:[ [url=m/bHO5kC.jpg]Afbeelding[/url] ]
Southwest Bosh! Bowl (van kookboek Bosh!)
Klinkt en ziet er uit als iets voor mij (maar dan met wat kip erdoor ofzo ), wat is het precies?
En hasselback potatoesIne23 schreef:Leuk topic, ik ben ook zo iemand die graag foto’s van haar eten maakt . Ik volg al een tijdje mee en vind hier lekkere dingen, ik zal ook wat posten af en toe. Het valt waarschijnlijk op dat ik geen vlees eet .
[ [url=m/8MaVsc.jpg]Afbeelding[/url] ]
Hassleback potatoes, salade en boontjes met tomato frito
Ik heb ze ook al vaker gemaakt. Zorg er in ieder geval voor dat de afstand tussen de kieren klein is. Hoe kleiner die afstand, hoe knapperiger de aardappel wordt. Zout, peper en wat olie erover en goed inwrijven. In eerste instantie hoef je dat nog niet tussen de kieren te doen. Aardappels de oven in (220 graden), en ondertussen kun je wat boter smelten met eventueel wat kruiden (rozemarijn en/of tijm werkt erg goed met aardappel) erdoor.
Haal je aardappels na een kwartier even uit de oven. Je zal zien dat de kieren wat open gaan staan. Haal er een mesje doorheen zodat ze mooi open staan en smeer ze in met de gesmolten boter. Hierna kunnen ze weer terug. Dit herhaal je vervolgens ieder kwartier. In totaal hebben de aardappels 45-60 minuten nodig, afhankelijk van de grootte. Ik doe er de laatste tien minuten dan nog wat Parmigiano over zodat dat ook lekker kan smelten.
Het resultaat:
[ [url=m/Fezbf4.jpg]Afbeelding[/url] ]