Gelakte makreel met kruiden pakketje en amandel broodkruim:
Eefske
Berichten: 4747
Geregistreerd: 26-02-05
Woonplaats: Rotterdam
Geplaatst: 06-04-16 23:01
Wat een leuk topic!
Bij deze nog een echte aanrader wat mij betreft. Het zit er niet zo spectaculair uit maar ik vind het heerlijk en supersnel klaar
Couscous met shoarma, rode ui, spitskool, paprika, gewelde rozijnen en wat ras el hanout kruiden (niet eens noodzakelijk omdat de shoarma al gekruid is). Aan het eind geitenkaas erover heen verkruimeld.
Saul
Berichten: 9653
Geregistreerd: 15-11-03
Woonplaats: Brabant
Geplaatst: 07-04-16 07:49
Mjetterd schreef:
Tyrcanol, wat is dat ronde ding dan? Iets met aardappel denk ik ?
Ja een aardappel gratin met kaas
Wildchild fijn dat het goed gaat! hier ook
Oh wauw die twee hierboven
Ik ben niet zo'n keuken prinses helaas Dus gister weer bijster gemakkelijk:
Brocolli met kipsnitzel met ananas en klein beetje gebakken piepers.
Ziet er super lekker uit Wildchild! Zonder te lezen dacht ik dat het bieten waren . Net de burritos achter de kiezen, een peper teveel er in gedaan want ze waren wat aan de scherpe kant.
Maanlicht
Berichten: 6852
Geregistreerd: 30-07-07
Woonplaats: Den Haag
Geplaatst: 07-04-16 21:15
Dat vind ik altijd lekker Mjetterd! Lekker scherp!
Ik had venkel-tijm worstjes, rostierondjes, cherrytomaatjes en mini-paprika uit de oven:
Wat een super lekke topic. Ben niet zoon keuken prinses dus steek hier nog aardig wat van op. Ziet er allemaal heerlijk uit
Many
Berichten: 8275
Geregistreerd: 30-10-04
Geplaatst: 08-04-16 08:10
Wat een lekkere dingen komen er voorbij! Ik doe ook een bijdrage, mijn ontbijt van vanochtend: bloemkoolpap met banaan, kaneel en lijnzaad. Was een experimentje, en verrassend genoeg was het nog lekker ook!
Inderdaad die bloemkoolpap klinkt niet lekker maar het plaatje daarentegen
en een zoete tosti! Dat klinkt ook waanzinnig lekker, nog nooit aan gedacht eigenlijk! Zo ben ik dol op kaas en appelstroop, wellicht eens als tosti proberen
Azmay
Berichten: 17990
Geregistreerd: 01-01-09
Woonplaats: Geldrop
Geplaatst: 08-04-16 09:33
Och wat een topic, ik woon nu bij mijn schoon-overgrootmoeder en dat is van het nivo AGV waarbij de aardappelen super zout zijn, de groente nog net niet met een rietje te drinken is en zout en peperig is en het vlees taai of soppig
Het is dat ik zelf echt niet in staat ben om voor zoveel mensen te koken, ik kijk uit naar het moment dat mijn vriend weer gaat koken. Ik doe hier vast inspiratie op
Ik ben een beetje bloemkoolmoe haha (Bloemkoolrijst, bloemkoolsoep, bloemkoolsaus, geroosterde bloemkool, rauwe bloemkool)! Maar het ziet er goed uit, en gezond! Die tosti lijkt me ook heel lekker. Bij mij vandaag als ontbijt en lunch gewoon saaie boterhammen haha!
Bij mij ook helaas, en voor vanavond zal het ook iets met brood zijn want het is werken, college, trainen, oppassen allemaal achter elkaar door.. Maarrrrr ik kijk weer uit naar de maaltijden, altijd leuk om te zien en inspiratie op te doen