Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
GaitMonster schreef:amber15 schreef:GaitMonster, dat blijft lekker he.
Ik eet inmiddels veganistisch, maar die lekkere zoute, knapperige spekjes, oef..!
Wij aten het altijd met karnemelkse pap. Jullie met jus?
Vanavond spinazie, champignons, rijstnoedels en twee desembroodjes met home made pesto.
Ben soms best benieuwd wat anderen van mijn maaltijden zouden vinden. Inmiddels woon ik een paar jaar op mezelf en heb ik best een eigen, specifieke smaak ontwikkeld volgens mij.
[ [url=m/4vIQxZ.jpg]Afbeelding[/url] ]
Karnemelkse pap? Nee dat ken ik eigenlijk niet. Wij inderdaad met jus.
Nadeel van stamp is, ik eet altijd teveel want vind het veel te lekker
amber15 schreef:GaitMonster schreef:
Karnemelkse pap? Nee dat ken ik eigenlijk niet. Wij inderdaad met jus.
Nadeel van stamp is, ik eet altijd teveel want vind het veel te lekker
Volgens mij is het iets typisch Veluws, dus zou inderdaad kunnen dat je dat niet kent.
Je bakt de spekjes en doet er vervolgens bloempap bij. Dat warm je op en als het heet is, stamp je de aardappels, andijvie en saus door elkaar.
Dat laatste is herkenbaar