Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Flippertje schreef:Als mijn huisgenoten er niet zijn, vaak in het weekend, maak ik vaak een lekkere pasta voor mezelf. Soms ligt er nog iets in de vriezer (jij zou een grotere portie kunnen maken en een deel invriezen), maar lekkere saus is ook goedkoop in een kleine portie te maken. Deze is heel lekker:
- Chorizo, gewoon vleeswarenverpakking
- Paprika
- Ui
- Prei
- Blikje tomatenpuree
- Kruiden voor Chili con Carne
Paprika, ui, en prei kort bakken. Vervolgens de tomatenpuree en chilikruiden toevoegen, de chorizo in stukjes snijden/scheuren en ook toevoegen. Opwarmen tot het kookpunt en klaar ben je. Ondertussen even wat pasta koken, scheelt dat een zak pasta niet in 1 keer op hoeft, verse pasta kun je enige dagen in de koelkast bewaren en in 2 keer opeten. Indien je de saus uit de vriezer gebruikt kun je nog wat nieuwe verse groente toevoegen.