Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
AngeliqueB schreef:banaan/worteltaart! Recept van Albert Heijn, hier valt het perfect in de smaak! http://www.ah.nl/recepten/recept?id=660068
Ik gebruik maar 100 gr basterdsuiker, en vervang de helft van het zelfrijzend bakmeel door amandelmeel en geraspte kokos. (en voeg wel wat natriumcarbonaat toe om het luchtiger te maken, je mist de gist van het bakmeel een beetje.)
F_Orumster schreef:Super gezond nu niet direct.
Minder ongezond dan traditioneel gebak, ja dat wel, hangt van de cruesli/muesli af.
IvysToeter schreef:Hoeveel muesli en hoeveel honing gebruik je dan?
Phylos schreef:Wow die mueslibakjes zijn echt leuk! Ik heb altijd wel biologische muesli en biohoning in huis, dus dat lijkt me de gezondste combi. Als je de mueslireep maakt dan maak je zelf gewoon een rechthoekige vorm, of heb je daar 'speciale' vormpjes voor nodig? En ik denk dat je er ook wel ongebrande noten door zou kunnen doen bijvoorbeeld?
En moeten de mueslirepen net zo lang in de oven of iets langer? (aangezien die wat dikker zijn)