
De pannekoek-ommeletjes kun je evt. een dag van te voren maken.
Hiervoor heb je nodig:
6-10 eieren (8-12 ommeletjes)
prei
lente ui
evt peper/zout
blender
De prei en lente ui heel fijn hakken/malen
eieren in de blender totdat ze mooi schuimig zijn,de prei en ui toevoegen en evt peper/zout en nog 2 seconden in de blender.
Deze ommeletjes bak je net als pannekoeken...makkelijkste is vloeibare boter.
Klein pannetje op hoog vuur en beetje ei-mengsel erin (net genoeg om de bodem te bedekken) even snel om en om bakken zodat de ommelet bruin is aan beide kanten.Hier ga je mee door totdat het mengsel op is...dan heb je een hele stapel dunne ommeletjes.
Voor de rest heb je nodig:
Zachte wraps
Fijn gesneden andijvie
Pommedorie tomaten
Mayo of zelfgemaakt knoflooksaus
Evt. zeewiervellen die je normaal gesproken voor de sushi gebruikt.
De wraps warm maken...(velletje zeewier)ommeletje erop,beetje andijvie,stukjes tomaat en beetje saus en voorzichtig dichtvouwen.
Ik doe de vulling altijd tot de helft en den de onderste helft van de wrap omhoog vouwen.Linkerkant- en rechterkant eroverheen en vastzetten met een prikkertje
Eet smakelijk

De overige ommeletjes zijn de volgende dag ook enorm lekker koud op brood.