en gisteren hebben vriendlief en ik voor het eerst zelf sushi gemaakt.Best goed gelukt al zeggen we het zelf:
De ingredienten en al een paar sushi


Eindresultaat


Dit keer hebben we de volgende combinaties gemaakt:
- krabstick/avocado
- zalm/philadelphia/komkommer
- zalm/krabstick/philadelphia/avocado
- krabstick/omelet/avocado
We hebben er twee inside out gerold, met sesamzaadjes aan de buitenkant

Maar we zijn op zoek naar lekkere en originele sushi variaties!
.
we hebben ook nog even een demofilmpje gekeken op youtube
Dat strak slingeren is een goed idee, hoe lang kun je sushi bewaren voor je het serveert? Ik wil nl wat rollen maken voor onze housewarming binnenkort, maar dan moet ik ze wel even van tevoren maken. Kan ik ze eind vd middag maken en 's avonds serveren of is dat te lang en gaat er dan teveel smaak verloren? 
Ik ga trouwens wel een rijstkoker halen voor ik aan de slag ga, dat schijnt toch veel handiger te zijn dan rommelen met een pannetje.