joplin_1 schreef:Tagliatelle met gerookte zalm, garnalen en surimisticks
Het is een heel simpel gerecht dit maak ik nog wel eens op de camping
1 prei fijn snijden en beetgaar koken en afgieten
1 zakje lente ui cremesoep met de helf van de hoeveelheid water mengen (saus)
zalm en surimisticks in stukjes snijden
Tagliatelle met een bouillonblokje koken en nadat het borrelt een scheutje olijfolie er doorheen doen. Intussen een paar teentjes geperst knoflook licht aanbakken en de saus er aan toevoegen met een bakje zachte kruidenkaas (garli of zo) Als het een beetje dik wordt de uitgelekte prei, gerookte zalm, hollandse garnalen en surimisticks aan toevoegen. Je kunt het afmaken met verse dille.
Tagliatelle afgieten en NIET met koud water naspoelen want dan gaat het plakken. Tagliatellen op je bord en een schep saus er over heen.
ik weet niet in hoeverre ze vega is maar zalm en surimi is toch echt vis
Ik vind het het lekkerst met verse tagliatelle
Hier zit wel vis in