Citaat:4 personen
Ingrediënten
12 grote paddenstoelen
2 eetl. citroensap
100 g zachte geitenkaas
1/2 eetl. gehakte tijm of rozemarijn (vers of diepvries)
2 eetl. olijfolie
75 g rucola of veldsla
voor de dressing:
3 eetl. olijfolie
1 eetl. balsamicoazijn
zout en versgemalen peper
1/2 eetl. versgehakte Provençaalse kruiden of 1/2 theel. gedroogd
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Draai de stelen uit de paddenstoelen en hak ze fijn. Zet de gehakte stelen apart. Breng de
paddenstoelen in water met citroensap aan de kook, giet ze af, spoel er koud water over en laat ze uitlekken.
Bereiden
Meng de gehakte paddenstoelenstelen door de geitenkaas. Vul de hoedjes van de paddenstoelen met dit mengsel. Zet ze naast elkaar op een bakblik of in een ovenschaal. Bestrooi ze met tijm of rozemarijn. Sprenkel er olijfolie over en zet ze 10-12
minuten in het midden van de oven tot de kaas lichtbruin is. Meng de ingrediënten voor de dressing. Verdeel de sla over 4 borden, sprenkel er de dressing omheen en zet de gevulde paddenstoelen in het midden op het bord.
Ik wou jullie deze niet onthouden... echt een heerlijk recept. Ik heb 'm voor kerst gemaakt, een etentje en gewoon zo en elke keer super lekker en vooral niet moeilijk! Eet smakelijk

dus denk daarom