3 eiwitten
375 gram basterdsuiker of poedersuiker.
Bereidingswijze
Oven op laagste stand voor verwarmen.
Mixer en grote schaal ontvetten met azijn en keukenpapier.
Eiwitten stijfkloppen in schoon gemaakte kom.
Als de eiwitten stijf zijn, 2 eetlepels poedersuiker in de kom zeven.
Daarna nog een minuut mixen. De rest van de poedersuiker of Basterdsuiker door het mengsel scheppen.
Schep op een ingevette bakplaat kleine hoopjes van het schuim.
Bak die schuimjes in 2 uur in de voorverwarmde oven op de laagste stand.
Na het bakken schuimpjes laten afkoelen op een taartrooster.
Als je ze net uit de over heb gehaald, kan je er nog altijd van die rood/groene korreltjes opgooien.
Maar ze smaken ook zonder heeel erg lekker!
Edit: Ik meng het eerlijk gezegt niet, ik mix het vaak! Gaat wat sneller.
Zeker met Basterdsuiker.
Succes!
