
Ik wil vandaag eens een keer groente gaan stomen, maar aangezien ik dit nog nooit heb gedaan, vraag ik toch maar even om hulp.
Ik heb bijvoorbeeld helemaal niets in huis wat speciaal voor stomen is.
Heb wel een vergiet, meerdere zelfs, maar weet niet echt hoe ik ze dan zou moeten gebruiken.
En als iemand nog lekkere stoomgroente tips weet, ze zijn altijd welkom.
Hebben op dit moment Sugar Snaps en sperziebonen in huis, maar ga vanmiddag toch nog naar de winkel.
Alvast bedankt,
Groetjes Britt.

maar werkt perfect....af en toe ruikt het wel wat bamboe-ig, vooral als ie nog nat is, maar ach....lekker en gezond...
Vooral broccoli en bloemkool doe ik veel, boontjes duren me vaak te lang, dus die kook ik liever....niet lang, maar duurt altijd nog minder lang dan stomen bij mij.
Soms duurt stomen wel tien minuten langer...vreemd...Bijv boontjes doe ik tien minuutjes in het water en dan vind ik ze lekker, maar als ik ze stoom soms wel 15-20 minuten.... Anders zijn ze nog knoerthard....
)