
Klinkt echt ongelooflijk
dus ik ga morgen even uitproberen of het net zo goed smaakt als dat ik denk dat het doet! 
Ingrediënten:
* 125 gr. pure chocolade in kleine stukjes
* 125 gr. zachte ongezouten boter
* 2 eieren
* 150 gr. fijne suiker
* 3 eetl. bloem
* 4 ramekins (= kleine 1-persoons ovenschaaltjes)
Bereiding:
Verwarm de oven voor op ca. 200 graden Celcius.
Vet 4 ramekins in.
Doe de chocolade stukjes met de zachte boter in een kom en verhit dit au bain marie tot alles gesmolten is.
Zet de schaal met het chocolade mengsel even aan de kant om iets af te koelen.
Klop ondertussen de 2 eieren met de suiker los.
Voeg hier de 3 eetl. bloem bij en roer door elkaar.
Giet het chocolademengsel bij het eimengsel en schep alles voorzichtig door elkaar.
Verdeel het mengsel over de vier ramekins en zet ze ongeveer 20 minuten in de oven tot de bovenkant glanzend en gebroken is maar de binnenkant nog kleverig.
Serveer wanneer ze nog warm zijn.
Het zag er inderdaad heeeerlijk uit!

Binnekort toch maar eens doen.


