Ik ben (al jaren
) een stille meelezer. Nu heb ik een vraag waarvan ik het antwoord niet op google kan vinden, maar waar ik van baal
Elk jaar probeer ik pompoenen te kweken. Ik krijg mooie plantjes, worden ook joekels van planten. Er komen bloemen aan en bij sommigen zelfs een pompoen. Maar groter dan een manderijn wordt de pompoen niet, hij blijft heel licht geel en dan gaat hij rotten/inkrimpen en is het einde pompoen
Weet iemand hoe dat komt?

Veel water en veel zon hebben ze, maar mest niet
Kan ik die ook "toppen/afknippen"?
Maar de meeste soorten maken dan vanaf de plant weer nieuwe scheuten volgens mij.

, hopelijk willen ze het tegen vergoeding even brengen
Dus ik zoek manieren om ze lekker te maken
Toevallig net van mijn moeder bietjes uit eigen tuin gekregen, dus ik zal het recept weer eens opduiken.
maar idd prima voor in een roerbakschotel of in de soep.
Wat een verschil met die uit de winkel.. Sowieso smaakt alles uit eigen tuin beter. Meer smaak, en hopelijk ook meer vitamines