Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Maar dat vond ze gelukkig geen probleem


DaisyE schreef:Ik vind de PIP stijl ook geweldig! Heb net uiltjes uitstekers besteld! Benieuwd om die eens uit te proberen!


T wordt een vierkante in zwart, paars en zilver (en doe nog wat wit erbij denk ik) Om uit te proberen mn beslag lila gemaakt, ben benieuwd hoe dat eruit komt
en 3 pakken boter.
Al die megadozen moet ik onder mn bed bewaren.
pjer schreef:Ik ben nu aan het worstelen met popcackes van zo'n popcacke maker.. maar wat een ellende.
De meeste balletjes waren niet rond maar meer ufo vormig.. maar vooruit.
Gisteravond heb ik ze op hun stokje geprikt met wat chocolade.
Vandaag dan versieren met candy-melts en andere smelt chocolade.
De meeste bolletjes vallen nu spontaan van hun stokjes af..![]()
Overigens vind ik de candy-melts niet vloeibaar genoeg.. ik heb er al olie bijgedaan en langer in de magnetron maar het wil gewoon niet.
Hoe doen jullie dit?


gisteren na de workshop waren de taarten al ingepakt en was ik vergeten een foto te maken, dus krijg net nog even een foto toegestuurd!
Citaat:Ik smelt chocola altijd in een pak of au bain marie (Of hoe je het schrijft), dat gaat voor mij altijd het beste
En candy melts is toch ook gewoon chocola?
Was het niet weer zover afgekoeld dat het weer stolt?
Ik zou het even in een hittebestendige schaal boven kokend water doen
(Onderkant van schaal net niet in het water maar chocola op de stoom laten smelten)
En dunner maken zou ik met ongeklopte slagroom doen denk ik maar weet niet of het dan ook weer stolt?


vanille met jam en chocoladecupcakes: