Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Meestal maak ik alleen appel, doe je heel simpel stukjes appel in, maar dan idd ook wel eens proberen met kersen. Gewone kersen uit pot, op sap zegmaar gebruik je dan? En verder niets? Kan me voorstellen dat die vlaaivullen te veel gelei/jam bevat waardoor het snel te veel/zoet is. 
FuGeLiCu schreef:Dat is nog best een idee Mara, om eens kersenflappen te makenMeestal maak ik alleen appel, doe je heel simpel stukjes appel in, maar dan idd ook wel eens proberen met kersen. Gewone kersen uit pot, op sap zegmaar gebruik je dan? En verder niets? Kan me voorstellen dat die vlaaivullen te veel gelei/jam bevat waardoor het snel te veel/zoet is.
En het was ook veel te nat geworden waardoor de onderkant ook al bijna uit elkaar viel en de kersen op me broek zaten. Zucht.
Het was een beetje een mislukking, gelukkig kostte het niet veel geld alleen maar 1/2 euro voor die vlaaivulling.
. 