ElineS schreef:Lekker zeg!
Ik heb mijn eigen tofu spekjes gemaakt. Waren tot nu toe de lekkerste,maae ik blijf tofu lastig vinden om knapperig te maken. Nu heb ik ze een halfuur in de oven gehad voor ik ze ging bakken. In de pan bakken tot korsrlaafje en toen kruiden met gerookte paprika, zout, komijnzaad, knoflook en een papje van bruine suiker en water. Dat kristaliseert mooi en geeft een extra krokant laagje en een beetje speksmaak.
[ [url=m/vcfkiJ.jpg]Afbeelding[/url] ]
Ziet er heerlijk uit. Nog niet zelf geprobeerd maar t schijnt te helpen om ze met maïzena te bepoederen.
Oja en voor midnight snack was er falafelpita die ook echt
)
de meeste vind ik vies maar sommige leven op vegan kaas.

yep May_fay jullie zeiden het. Maar mijn verfijnde motoriek is zo vreselijk, ik dacht heus dat het hem niet ging worden.
"Kind van veganistische ouders groeit gezond en wel op zonder tekorten"