Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly






gaucho schreef:Ik vond het bord van Exitium net een Engels ontbijt.
Worstjes, black pudding, bacon, tomaatjes, champignons, eieren (extreem rond omdat ik ze in ramequins in de oven gemaakt heb
) en witte bonen in tomatensaus. 
Exitium schreef:ik kom uit Limburg, en wij kregen dit vroeger toen ik kind was, als avondeten in de winter. Niet als ontbijt hoor. Dus dat had ik niet door.gaucho schreef:Ik vond het bord van Exitium net een Engels ontbijt.
Het was ook een full English / Irish, niks NederlandsWorstjes, black pudding, bacon, tomaatjes, champignons, eieren (extreem rond omdat ik ze in ramequins in de oven gemaakt heb
) en witte bonen in tomatensaus.
Ik ben jaloers op je rendang
pien_2010 schreef:aaaaah ik hou van die romantiek!
Zo jammer alleen dat ik bijna m’n broodje ook aan hem moest afstaan
We zijn een weekend weg met de vriendinnengroep en hadden gisteravond een chef aan huis met ook een verrassingsmenu:D Echt heel tof! Foto’s houden jullie tegoed. 
pien_2010 schreef:Exitium schreef:ik kom uit Limburg, en wij kregen dit vroeger toen ik kind was, als avondeten in de winter. Niet als ontbijt hoor. Dus dat had ik niet door.Het was ook een full English / Irish, niks NederlandsWorstjes, black pudding, bacon, tomaatjes, champignons, eieren (extreem rond omdat ik ze in ramequins in de oven gemaakt heb
) en witte bonen in tomatensaus.
Ik ben jaloers op je rendang
Wat heerlijke diners hierboven Dide en Steefz
Als ik het zelf maak is het als lunch, maar gisteren was het ontbijt, lunch en avondeten in één
