de eetbare tuin vervolg

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Dorine92
Berichten: 6360
Geregistreerd: 21-04-12
Woonplaats: Schagen

Link naar dit bericht Geplaatst: Gisteren, 20:05


Malenka

Berichten: 8269
Geregistreerd: 04-10-06

Re: de eetbare tuin vervolg

Link naar dit bericht Geplaatst: Gisteren, 20:53

Ik weet het niet. Dit is ook zo'n geval zonder label. Maar je bent niet de enige die het denkt dus het zou me niet verbazen.

Nyaleti

Berichten: 8198
Geregistreerd: 05-04-10

Link naar dit bericht Geplaatst: Gisteren, 21:10

Dat ziet er leuk uit zeg Malenka!

Wij komen om in de sperziebonen :+ maar ben er niet zo creatief mee..
Iemand nog leuke orginele recepten? Behalve gewoon koken, Sajoer boontjes of Bobotie ervan maken.

Neonlight
Moderator Over Paarden

Berichten: 81336
Geregistreerd: 20-12-03
Woonplaats: Noord-Brabant

Re: de eetbare tuin vervolg

Link naar dit bericht Geplaatst: Gisteren, 21:41

Blancheren en in de diepvries?
Ik kan deze week denk ik de eerste oogsten. Verheug me er nu al op. :9

Marcella

Berichten: 40779
Geregistreerd: 24-04-01
Woonplaats: Ergens onder een brug.

Re: de eetbare tuin vervolg

Link naar dit bericht Geplaatst: Gisteren, 22:34

5 Minuten koken en dan rolletjes van 6 bonen rauwe ham of katenspek. 10 Minuten op 200 graden in de oven.

Dorine92
Berichten: 6360
Geregistreerd: 21-04-12
Woonplaats: Schagen

Link naar dit bericht Geplaatst: Gisteren, 22:46

Nyaleti schreef:
Dat ziet er leuk uit zeg Malenka!

Wij komen om in de sperziebonen :+ maar ben er niet zo creatief mee..
Iemand nog leuke orginele recepten? Behalve gewoon koken, Sajoer boontjes of Bobotie ervan maken.

Roti maken
Of gewoon eten met rijst en boemboe, lekker makkelijk
Bakken is trouwens ook echt heerlijk (wel tot ze echt goed gaar zijn, anders giftig) en dan blijft er redelijk weinig van over, dus dan gaat het hard met je voorraad :Y) is echt heel lekker

Dorine92
Berichten: 6360
Geregistreerd: 21-04-12
Woonplaats: Schagen

Link naar dit bericht Geplaatst: Gisteren, 22:48

Malenka schreef:
Ik weet het niet. Dit is ook zo'n geval zonder label. Maar je bent niet de enige die het denkt dus het zou me niet verbazen.

Die schijnen wel heel lekker te zijn. Alleen jouwe ziet er totaal niet rijp uit nog

Prairy

Berichten: 10331
Geregistreerd: 28-12-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 54 min geleden

Net terug uit Frankrijk, de walnoot die daar op ons perceel staat hangt barstensvol!

Vanavond bijna 2 kilo Japanse Wijnbes geplukt en toen had mijn rug er echt geen zin meer in. Morgen de rest en beginnen aan de bramen. De vijgen (brown Turkey) zijn echt enorm dit jaar. Bijna rijp.