Tinkerloos schreef:Ik heb zelf geïmproviseerd.
750 gram rundergehakt.
1 ui.
1 paprika.
10 babybel kaasjes.
Kruiden voor het gehakt naar eigen smaak. (ik had cayennepeper)
150 gram ontbijtspek.
Kneed de kruiden en wat zout door het gehakt.
Snipper de ui,en snij de paprika in stukjes.
Bekleed een cakevorm met ontbijtspek.
[ [url=m/uwz4rF.jpg]Afbeelding[/url] ]
Doe de helft van het gehakt in de cakevorm.
Druk de babybel kaasjes in het gehakt.
Doe de uitjes en de paprika erover,dan de rest van het gehakt.
Bovenop ook ontbijtspek.
Dat moet 50 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Als het klaar is,goed je het vocht eruit,en kan je de hele handel op een bord storten.
Eet smakelijk.
Doe je alles rauw erin?



onverpakt dus geen idee wat er in zit , het lijkt op een meer granen broodje .
het is onverpakt . Mijn vraag komt eigenlijk voort uit dat ik regelmatig lees dat koolhydraadarm brood van bv de Lidl niet te eten is , dit was gewoon lekker
