Hoe maak jij de bieten in, en hoe vries je ze in? Ik heb een speciekuip vol liggen maar geen fantasie wat ik ermee moet nu (behalve uitdelen
). Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
).
ik bedoelde meer, wat is je ervaring met inmaken. Maar dat doet je moeder dus, goed geregeld

6 geoogst en er hangen er nog zo'n 10 om door te rijpen. Ik ben zo blij dat ze dit jaar niet zijn gaan rotten!!
Zijn er nu denk ik 4 rood geworden
. Oppas heeft het een ander geplukt en ik heb ik 2 weken tijd zo'n 4x geplukt. Ligt denk ik nu wel zeker 5 kg tomaten in de diepvries. Nu nog even potten bestellen en dan saus ervan maken
8nnemiek schreef:Oh mijn augurken zijn vorig jaar echt héérlijk geworden, maar ben bang dat ik het recept niet heb opgeschreven![]()
Eerst in zout inleggen..
Ik heb water met azijn gebruikt uiteraard, maar de verhoudingen weet ik helaas niet meer. En in het potje wat inmaakkruiden erbij gedaan (laurierblad, gesnipperde ui, mosterdzaad, peperbolletjes, dille..).
jolandje schreef:ik heb net al mijn tomatenplanten gerooid, was een vieze bende geworden, alles omgevallen bovenop andere planten, het blad werd grijs en nauwelijks tomaatjes te bekennen, alleen bruine bolletjes maar, dus alles eruit, ik hoop dat ik er nog iets anders in kan zetten, weten jullie nog iets? ik heb winterandijvie gezaaid in kweekbakje, maar die groeien niet erg hard, hoewel er wel wat van opkomt, zijn er nog andere dingen die ik nu nog kan zaaien?


