Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Ze verkopen ook witte. Ziet er mooier uit, maar is wel duurder. 
was benieuwd wat jullier fijner vinden. Ik heb met beide nog geen ervaring, ik vind het hartstikke leuk om te bakken, maar mijn ouders vinden het niet echt leuk dat er elk weekend dan weer zoiets op tafel staat:P. Marsepijn lijkt me ook wat soepeler en zachter om mee te werken, of maakt dat niet uit ? ullaatje schreef:Marsepein werkt veel fijner
.
....
.. de rest is wel goed afgelopen hier even paar foto's
http://www.mijnalbum.nl/Foto-FR6DYIWA-D.jpg
desi92 schreef:Marsepijn lijkt me ook wat soepeler en zachter om mee te werken, of maakt dat niet uit ?
. Tweede laag was veel beter maar ja, dan is het leed al geschied en krijg je een taart met teveel hobbels en bobbels.
)