
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Cabelona schreef:Ik had ook appelbeignets gemaakt met kerst, heerlijk. Was het bij jou ook zo'n geklieder?
Laurabram schreef:Cabelona schreef:Ik had ook appelbeignets gemaakt met kerst, heerlijk. Was het bij jou ook zo'n geklieder?
Ja, keuken was niet echt netjes meer. En de eerste paar bleven steeds aan de bodem van de pan plakken waardoor de beslaglaag weer los liet van de appel. Maar uiteindelijk lukten ze netjes (en ze zijn lekker) .
Phylos schreef:Hier ook zelf de ouderwetse appelflap bakken morgen en kniepertjes natuurlijk.
De oliebollen (50) liggen al in de vriezer en zijn gewoon gekocht, met krenten
Cabelona schreef:Ik werd door mijn schoonmoeder naar buiten gestuurd met de frituurWas eigenlijk maar goed ook, anders lag heel de keuken onder!
Seven schreef:Ik heb het met gelatine gedaan want dat had ik nog in huis
Heb er voor gezorgd dat ze droog waren en het sap heb ik verwarmd 10 eet lepels en daar gelatine in opgelost dit vermengt met de vruchten en toen op de taart gedaan was direct door de koude taart gestold en blijft heel goed zitten