*edit: nee dus dat zijn alleen lussen.. ik moet me er ook niet tussenvoegen als ik er geen verstand van heb..
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
. Even goed kneden daarna natuurlijk

Valina schreef:Hmm, maar als ik hem pas op het laatst in elkaar zet en hij mislukt, dan heb ik niks,....
Waarom moet je door het rondje waarop je de strik maakt, ook tylose doen?
. Maar ja.....bij mij dus niet want hij stort zo in elkaar als ik dat doe
marius schreef:Is het trouwens een dure aangelegenheid of valt het mee?
. Aankopen van beginspullen is best duur, en als je eenmaal leuke mallen ziet, dan gaat het helemaal hard
.
. Verder komen er natuurlijk altijd nog eieren bij, en bij botercreme, boter en poedersuiker.
).
.
.
Rinske schreef:Ik heb geen probleem bij het oppakken nadat de strik is uitgedroogd. Wel de Royal Icing goed uit laten harden voordat je hem oppakt en op je taart zet.
En ik pak hem ook op met een taartschep, misschien dat dat nog scheelt?