Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
En mijn moeder toen zei dat je enkel eigeel moest gebruiken
Heb het witte er nu ook bij gedaan. Enkel geel zag er toch niet helemaal volens t plaatje uit 
De hele bakplaat was één grote cupcake hihi
haha LetsgoKelly schreef:Mayo, ik denk iig 3x misschien zou ik voor de zekerheid nog wel 4x doen(als je uitgaat van de hoeveelheid met 250gram beurre)
Je kan altijd invriezen, bijmaken is zo irritant.
Heb je gelijk in, ik moet bosvruchtencrème maken met patidess, die kan ik van de zomer ook nog wel ergens inproppen vanuit de vriezer
Taartje staat nu in de oven en het ziet er best goed uit
Vanavond maak ik er nog één, morgen versieren en dan zaterdag lekker oppeuzelen 
Mayo schreef:Katja schreef:Op wat voor maat taart is je normale hoeveelheid gebaseerd Mayo?
Euhh ja, ik maak meestal gewoon een normaal portie en dan kan ik vullen, afsmeren en nog wat in de vriezer doenDus ik gok een 24cm en misschien nog een 20cm

? Dan kan ik een beetje een indicatie maken wat er zoal gevraagd wordt door jullie.. cheeky schreef:Met de keukenmachine heb ik gewoon haken gebruikt, geen mes... Ik snap niet waarom het is mislukt... naja,, het eerste wat ik aan ge schaffen al mijn geld binnen is, is een mooie mixer,, ideaal die dingen.
Daarna ga ik weer eens wat maken..
Trouwens,, hebben jullie ideeén voor een indiana jones taart??
