Magrathea schreef:Roomsaus maak ik exact zoals ik het als niet-vegan deed maar dan met Wajang en ongezoete sojamelk.
Ooit heb ik daar een recept voor gedeeld hier
Nog een keer! Daar wil ik wil een recept voor hebben.
Mijn bechamel saus is altijd weer verschillend haha.
Vandaag weer noodle soep!
Is toch wel 1 van de makkelijkere dingen om te maken en super lekker. En heel veel in te variëren met groentes en het smaak geven van de bouillon


Hij eet meestal yoghurt maar ik wil het graag wat opleuken. 

de laatste vlucht heb in in bierbeslag met garam massala en wat zout gefrituurd, daar was iedereen tevreden over.
Dus dat was het dan.
, daar was nog nooit van gehoord terwijl deze leClerx op internet daar dus wel reclame voor maakte. Manlief was heel lief en ging ergens zitten, zodat ik alle tijd had om de winkel uit te kammen. Ik heb wel wat gevonden en het was peperduur.