Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Sonja_vR schreef:Chanen: niet de eerste keer
Maar wel de eerste keer dit “recept”
Deze zou je na een goeie week ook al moeten kunnen gebruiken
Ik voed nu twee keer per dag en dan pak ik een halve cup starter
1 cup meel en een halve cup water
En dat heeft het prima naar zijn zin tot nu toe
Rinske schreef:Ik bakte vanmorgen het rode wijn/cranberry brood, heerlijk! Je proeft alleen niks van de wijn, volgende keer wat meer wijn erin doen, hahaha.![]()
[ [url=m/mHICbd.jpg]Afbeelding[/url] ]
imd schreef:Rinske schreef:Ik bakte vanmorgen het rode wijn/cranberry brood, heerlijk! Je proeft alleen niks van de wijn, volgende keer wat meer wijn erin doen, hahaha.![]()
[ [url=m/mHICbd.jpg]Afbeelding[/url] ]
Mooi brood, klinkt goed ook! Heb je een recept voor mij? Ik ben wel fan van cranberries, en mijn moeder helemaal dus leuk als we een keer daar gaan lunchen!
MarliesV schreef:Berdien had ik ook met die van Laura's Bakery.
Ik heb van het weekend die en die van https://www.jocooks.com gemaakt.
Die van Jo Cooks moet veel meer gist in en hoeft je maar 1x te kneden. Was hier veel mooier omhoog gekomen en wij vonden hem ook lekkerder.
Beide was wel flink plakkerig inderdaad. Dat gaat met het kneden van een kneedbrood altijd over door het kneden.