
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
phormicola schreef:Ik eet vleesvervangers voornamelijk koud, gewoon meteen uit de verpakking
Magrathea schreef:Haha dat doe ik altijdIets met ruimtegebrek op het fornuis, oven = makkelijker, minder vet en gelijkmatige temperatuur, en er zit een timertje op
Appelmoes_11 schreef:Ik wil overigens zelf vegaburgers maken van bonen en eventueel rijst, heeft iemand een idee wat ik zou kunnen gebruiken om de hele zooi aan elkaar te plakken? Synthetische lijm lijkt me niet lekker
Appelmoes_11 schreef:phormicola schreef:Ik eet vleesvervangers voornamelijk koud, gewoon meteen uit de verpakkingWat een goed idee!
Voor de vega(n) worstenbroodjes: tofu met shoarmakruiden en eventueel wat zout in bladerdeeg, en dan in de oven.
Ik wil overigens zelf vegaburgers maken van bonen en eventueel rijst, heeft iemand een idee wat ik zou kunnen gebruiken om de hele zooi aan elkaar te plakken? Synthetische lijm lijkt me niet lekker